Kubilay: ‘Beni Giroud’ya benzetiyor’

Kubilay Kanatsızkuş, ‘Hocamız bana daha agresif olmam gerektiğini söylüyor. Ben de antrenmanlarda bu uyarıları aklıma getiriyorum’ dedi.

Kubilay: ‘Beni Giroud’ya benzetiyor’

Bursaspor’un genç futbolcusu Kubilay Kanatsızkuş, Fransız teknik direktörleri Paul Le Guen’in kendisini Arsenal’in golcüsü Olivier Giroud’ya benzettiğini söyledi. Paul Le Guen’in çok büyük bir kariyere sahip, önemli bir çalıştırıcı olduğunu aktaran 20 yaşındaki oyuncu, Fransız teknik adamın idmanlarda kendisiyle yakından ilgilendiğini ifade etti. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerinin altını çizen Kubilay şöyle konuştu: 

AGRESİF OLMALIYIM

‘Bu sezon hedefim ilk 11’de daha fazla sahaya çıkmak. Hocalarım da arkamda duruyor. Türkiye’de Eren Derdiyok ve Fernandao oyun tarzıma benziyor. Avrupa’da da Olivier Giroud’nun oyun tarzını beğeniyorum. Paul Le Guen beni Giroud’ya benzetiyor. Hocamız bana daha agresif olmam gerektiğini söylüyor. Ben de antrenmanlarda bu uyarıları aklıma getiriyorum. Daha etkili olmam gerekiyor diye kendimi sürekli uyarıyorum. Zamanla çok daha iyi olacağım. Hocamızla da her zaman iletişim halindeyiz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X