Kubilay Kanatsızkuş Benfica’nın radarında

Genç yıldız adayı attığı gollerle dikkat çekerek Portekiz devinin kıskacına girdi. Sezonun ilk yarısında 13 maçta 5 gol atıp 1’de asist yapan 19 yaşındaki yıldız oyuncu için Benfica Kulübü’nün menajerler aracılığıyla nabız yokladığı öğrenildi.

Kubilay Kanatsızkuş Benfica’nın radarında

ERKAN SAĞLIK

Bursaspor U-21 takımında gösterdiği performansın ardından bu sezon A Takım formasıyla da büyük çıkış yakalayan Kubilay Kanatsızkuş’u Avrupa’dan birçok kulüp takibe aldı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Tomas Necid, Deniz Yılmaz, Sercan Yıldırım gibi tecrübeli isimlere rağmen şans vermesiyle birlikte tüm dikkatleri üzerine çeken genç yıldız adayı attığı gollerle Portekiz’in dünyaca ünlü kulübü Benfica’nın radarına girdi.

Sözleşmesi 2020’de sona eriyor

2016-2017 sezonunda Bursaspor formasıyla Spor Toto Süper Lig’de 13 maçta 5 gol 1 asist, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 4 karşılaşmada 1 gol 1 asistle oynayan genç yıldız adayının bu performansını dikkate alan Portekiz ekibi menajerler aracılığıyla nabız yoklamaya başladı. Benfica Kulübü scout ekibinin, Bursaspor’un genç yıldızını yakın markaja alarak maçlarına büyük ilgi gösterdiği öğrenildi. Kubilay Kanatsızkuş’un Bursaspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2020 yılında sona eriyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X