Kübra geri gelmez ki!

Gemlik’te 1 Temmuz 2013 tarihinde bir alışveriş merkezinin 5. katında bulunan kafeteryanın terasından düşen 15 yaşındaki Kübra Oral hastanede öldü. Otopsi raporunda, genç kızın kanında uyuşturucuya rastlanınca Ali S. (21) ve Ozan Ç. (22) hakkında dava a

Kübra geri gelmez ki!

HALİL ÖZÇOBAN

 

Hayatının baharında yaşama gözlerini yuman Kübra’ya uyuşturucu temin ettikleri öne sürülen iki genç geçtiğimiz günlerde Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde son kez hakim önüne çıktı. Tutuklu yargılanan Ali S. (21) Kübra Oral ile bir arkadaşına daha “uyuşturucu temin etmek”ten 6 yıl 3 ay, iki genç kızı “Hürriyetlerinden yoksun bırakmak”tan da 5 yıl 2 ay 15 gün olmak üzere toplam 11 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Ali S., karar açıklanınca tahliye edildi.

 

Tutuksuz yargılanan Ozan Ç. de aynı suçlardan toplam 9 yıl 4 ay 15 gün hapse mahkum edildi. Yargıtay kararı onarsa her iki sanık cezaevine girecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X