Kübra’nın tedavisini Dündar üstlendi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 8 yıldır Skolyoz hastası olan ve maddi durumu iyi olmadığı için ailesi tarafından tedavi ettirilemeyen 16 yaşındaki Kübra Babayiğit’e sahip çıktı.

Kübra’nın tedavisini Dündar üstlendi

Babayiğit ailesini evlerinde ziyaret ederek genç kızın durumu hakkında bilgi alan Başkan Dündar, genç kızın tedavi masraflarının kendileri tarafından karşılanacağını söyledi. 

Osmangazi Belediyesi ‘Belediyem Benimle’ ekibinin saha çalışmaları sırasında tespit ettiği genç kızın sağılığına kavuşması için, maddi manevi her türlü desteği vereceklerini söyleyen Başkan Dündar, “Kübra kızımızın durumun yakından görmek, durumu hakkında bilgi almak istedim. Kendisi moral olarak son derece iyi durumda. Ancak ailenin maddi durumu kötü olduğu için, kızımızın tedavisini yaptıramadıklarını öğrendim. Kübra bizim de kızımız. Onun sağlığına kavuşması için maddi manevi her türlü desteği vereceğiz. İnşallah Kübra, tedavi olup bu hastalıktan kurtulacak ve yaşamını çok sevdiği kuşları ile sağlıklı bir şekilde sürdürecek” dedi. 

Ziyaret sırasında evde bulunan papağan ve muhabbet kuşlarıyla da yakından ilgilenen Başkan Dündar, genç kızın kafesinden çıkarttığı papağanı da Kübra ile birlikte bir süre sevdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X