Kucağında çocukla tüm erkeklere meydan okudu

Zonguldak’ta meydana gelen maddi hasarlı bir trafik kazası sonrası hatalı olduğu söylenen kadın sürücü çevresinde toplanan tüm erkeklere haklı olduğunu anlatarak meydan okudu.

Kucağında çocukla tüm erkeklere meydan okudu

Zonguldak’ta hatalı park eden bir sürücü yüzünden kazaya karışan kadın sürücü çevresine toplanan erkeklere tek başına haklı olduğunu anlatmaya çalıştı. 

 

Cumhuriyet Caddesi’nde meydana gelen olayda, caddeden geçmekte olan bir dolmuş ve otomobil yol kenarlarına park etmiş araçlar yüzünden sıkışarak çarpıştı. Kaza sonrası araçtan inen kadın sürücü dolmuş sürücüsü ile bir süre tartıştı. Daha sonra olaya müdahil olan çevredeki vatandaşlar da genç kadını haksız olmakla suçlayınca, Adana’dan geldiği öğrenilen genç kadın kendisini suçlayan vatandaşlara haklı olduğunu anlatmaya çalıştı.

 

O sırada genç kadının yanında bulunan başka bir kadın ise “Adana plakası diye yabancı sanmayın. Bu kız buranın kızı. Onun babasını Zonguldak’ta herkes tanır” diyerek destek oldu. Uzun süren tartışma sonucu olay yerine çağrılan trafik ekipleri kaza hakkında tutanak tutulması konusunda taraflara yardımcı oldu. Trafik polisine de kendisinin haklı olduğunu söyleyen genç kadına polis, kimin hatalı olduğu konusunda kendisinin karar verebileceğini söyledi.

Daha sonra sakinleşen taraflar aralarında anlaşarak tutanak tuttu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X