Kucka tamam sıra Genoa’da

Bursaspor’un Slovak yıldızın transferini bitirmesi an meselesi. 28 yaşındaki oyuncuyla el sıkışan yeşil beyazlı yönetim, bonservisi için 3 milyon Euro isteyen Genoa kulübüyle bugün anlaşma zemini arayacak.

Kucka tamam sıra Genoa’da

Ozan Tufan’ın Fenerbahçe’ye Fernando Belluschi’nin Cruz Azul takımına transfer olmasının ardından ön liberoda büyük sıkıntı yaşayan ve bu doğrultuda takıma takviye yapmayı planlayan Bursaspor, İtalya’nın Genoa takımında forma giyen Slovak yıldız Juraj Kucka’nın transferini bitirmek üzere. 28 yaşındaki futbolcunun kulübüyle görüşmeleri sıklaştıran yeşil beyazlıların, bugün transferi neticelendirmesi bekleniyor. 

Görüşme bugün

30 Haziran 2016’ya kadar Genoa ile sözleşmesi bulunan Kucka için İtalyan Kulübün 3 milyon Euro bonservis ücreti istediği Bursaspor’un ise 2 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Yeşil beyazlı takıma gelmek için kulübüne rest çeken Kucka için Bölükbaşı yönetiminin bugün bir kez daha İtalyan ekibiyle temas kuracağı ve anlaşma zemini arayacağı gelen haberler arasında. 

 

Arkadaşları burada

Juraj Kucka’nın Slovakya Milli Takım’dan arkadaşı Miroslav Stoch ile birlikte Çek oyuncular Tomas Sivok ve Tomas Necid’in yeşil beyazlı formayı giyiyor olmalarından dolayı Bursaspor’un teklifini kabul ettiği iddia edildi. Geçen sezon 34 maçta 2 gol 2 asistlik bir performans gösteren Kucka, 32 kez de Slovakya Milli Takımında görev yaptı ve rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Slovak yıldız Genoa’dan önce Sparta Prag ve Ruzomberok formaları giydi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X