Küçük başkan ücretsiz internet istedi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Osmangazi ve Gazi İlköğretim okullarından öğrencileri ağırladı.

Küçük başkan ücretsiz internet istedi

Heykel’deki tarihi başkanlık binasında gerçekleşen ve okul öğretmenlerinin de yer aldığı buluşmada, Gazi İlköğretim Okulu’ndan 4-J Sınıfı Öğrencisi Berat Albayrak ile Osmangazi İlköğretim Okulu’ndan 7-B Sınıfı Öğrencisi Eda Karataş temsili olarak başkanlık makamına geçti ve isteklerini bildirdi. 

Eda Karataş isimli öğrenci, durumları sınırlı olan ve ders çalışamayan öğrencileri gerekçe göstererek Bursa’nın tüm noktalarına ücretsiz internet istedi. Berat Albayrak ise Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli mahallelere kazandırılan çocuk merkezlerinin sayısının artırılmasını talep etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın resmi bir tören değil de şenlik havası şeklinde geçmesini istediklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X