Küçük çocuğun elini nefesiyle ısıtan binbaşıdan kötü haber

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde dün PKK’lı teröristlerin bir binada tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 1 uzman çavuşun şehit olduğu saldırıda yaralanan Adıyaman Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Necmettin Tetik bir gözünü kaybetti.

Küçük çocuğun elini nefesiyle ısıtan binbaşıdan kötü haber

Şırnak’ın Silopi ilçesindeki operasyonlarda 23 Aralık 2015 tarihinde bölgedeki ailelerin tahliyesi sırasında küçük bir çocuğun elini nefesiyle ısıtan binbaşı, dün Mardin’in Nusaybin ilçesinde dün 1 uzman çavuşun şehit olduğu patlamada yaralandığı belirtildi. Sol gözünü kaybeden Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Necmettin Tetik’in, tedavisine GATA’da devam ettiği öğrenildi.

Dün Mardin’in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında meydana gelen patlamada 1 uzman çavuş şehit olmuş, 12 güvenlik görevlisi de yaralanmıştı. Yaralılar arasında bulunan bir askerin ise daha önce Şırnak’ın Silopi ilçesindeki operasyonlar sırasında bölgeden ailelerin tahliyesi sırasında küçük bir çocuğun elini nefesiyle ısıtan binbaşı olduğu öğrenildi.

Sol gözünü kaybeden Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Necmettin Tetik’in, tedavisinin GATA’da sürdüğü belirtildi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X