‘Küçük Esnaf’ın aile saadeti

Başrollerini Bursalı komedyen İbrahim Büyükak’la Zeynep Koçak’ın üstlendiği ‘Küçük Esnaf’ filminin Bursa galası dün akşam Kent Meydanı AVM’de yapıldı. Büyükak galada, tam bir aile saadeti yaşadı.

‘Küçük Esnaf’ın aile saadeti

RIDVAN DEMİR

“MUTLULUĞUMA ORTAK OLDULAR”

Geçtiğimiz hafta vizyona giren ‘Küçük Esnaf’ filminin Bursa özel gösterimi büyük ilgi gördü. Zeynep Koçak’la birlikte filmin hem senaryosunu yazan hem de başrolünü oynayan İbrahim Büyükak galada hem kendi hem de nişanlısı Nurdan Beşen’in ailesiyle mutlu görüntüler sergiledi. Her ikisi de Bursalı olan Büyükak ve Beşen aileleri İbrahim Büyükak’ın yaşadığı sevince birlikte ortak oldu.

“HER ŞEYİMİ BURSAYA BORÇLUYUM”

Galada konuşan İbrahim Büyükak, seyircinin filme olan tepkisinin çok güzel olduğunu söyledi. Oyuncu, ‘Ben Bursalıyım ve her şeyimi de buraya borçluyum. Ne biriktirdiysem buradan biriktirdim. Bursalılar da sağ olsunlar bana sahip çıkıyorlar’ dedi. İbrahim Büyükak ayrıca tek kişilik bir gösteri projesi olduğunu belirterek bunun ilerleyen zamanlarda netlik kazanacağını da söyledi.

Filmin Bursa galasında İbrahim Büyükak’ın yanı sıra diğer başrol oyuncusu Zeynep Koçak ve yönetmen Bedran Güzel de hazır bulundu.

İbrahim Büyükak galada anne ve babası Sevgi ve Yusuf Büyükak, nişanlısı Nurdan Beşen ve nişanlısının anne- babası Nermin ve Şeref Beşen’le bir araya geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X