Küçük Meyra’nın gözyaşları yürekleri dağladı

Diyarbakır’daki saldırıda şehit olan polis memuru İlker Narin’in naaşı, memleketi Kastamonu’ya getirildi. Şehidin cenazesini taşıyan uçak havalimanına indiğinde ise herkesi duygulandıran anlar yaşandı.

Küçük Meyra’nın gözyaşları yürekleri dağladı

Diyarbakır’da teröristlerce ekip aracına düzenlenen silahlı saldırının ardından kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru İlker Narin’in cenazesi, memleketi Kastamonu’ya getirildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde düzenlenen törenin ardından 31 yaşındaki şehidin naaşı, Türk Hava Kuvvetlerine ait ambulans uçakla memleketine uğurlandı.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Narin’in cenazesini taşıyan uçak, Kastamonu Havalimanında protokol üyeleri tarafından karşılandı. Şehidin 1,5 yaşındaki kızı Meyra’nın ağlaması, protokol üyeleri ve vatandaşları duygulandırdı.

Şehidin naaşı, cenaze aracına konularak defnedileceği Taşköprü ilçesine götürüldü.

Dün, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde Yeniyol mevkisinde görevli trafik polislerinin bulunduğu ekip aracına teröristler tarafından uzun namlulu silahla ateş açılmış, polis memurları Ahmet Gılıç ve İlker Narin, kaldırıldıkları özel hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X