Küçük Nehir’in cenazesi toprağa verildi

Van’ın Gürpınar ilçesine bağlı Kırkgeçit Mahallesi’nde kaybolduktan 4,5 ay sonra bulunan Nehir Aslan’ın cenazesi gözyaşları arasında defnedildi.

Küçük Nehir’in cenazesi toprağa verildi

İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemleri sonrası ailesine teslim edilen 4 yaşındaki Nehir’in cenazesi, öğle saatlerinde uçakla Van’a getirildi. 

Ferit Melen Havalimanından yakınları tarafından alınan cenaze, Van Büyükşehir Belediyesine ait cenaze aracıyla Kırkgeçit Mahallesi Camisi’ne bırakıldı.

Cenazeyi görmek isteyen anne Hatice Aslan, uzun zaman sonra ilk ve son kez kızının yüzünü görmesiyle sinir krizi geçirdi. Yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan anne Aslan, güçlükle camiden çıkarıldı.

Camide kılınan namazın ardından mahalle mezarlığına götürülen küçük Nehir’in cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi. 

“İlk kaybolduğu gün Nehir’in nişan günüydü, bugün düğün günü” diyen baba Erkan Aslan, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsiyle ilgili kendisine herhangi bir şey söylenmediğini, raporların daha sonra çıkacağını söyledi.

Aslan, “İnşallah da bir şey çıkmaz. Zaten Allah’ın kaderi bu. Ben buna inanıyorum. İlk günde söyledim. Öldürülme gibi bir şey yok. İlk günden bu yana kızımızın bulunması için devletimiz büyük çaba gösterdi. Tüm ihtimalleri araştırdı. O günden bu yana Nehir’im orada yatıyor” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X