‘Küçük Prens’ Bursa’ya geliyor

Saint-Exupéry’nin ünlü eseri Küçük Prens, Bursalı tiyatro seyircisiyle buluşuyor. Perşembe günü sahnelenecek oyunla ilgili sanatçı Laçin Ceylan, “Yeniden yorumlanan eser, yetişkinlerin tuhaflaşması üzerine kurulu” diyor.

‘Küçük Prens’ Bursa’ya geliyor

Dilek Atlı

 

Bitiyatro ve Theater an der Ruhr ortak yapımı olan “Küçük Prens” oyunu Antoine De Saint Exupéry’nin hayatı ve bu ünlü eserinin yeniden yorumlanması üzerine özel bir çalışma olarak Perşembe günü Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sahnelenecek.

Tiyatroda farklı kültürlerin karşılıklı etkileşimini önemseyen Avrupa’nın önemli yönetmenlerinden Roberto Ciulli’nin önderliğinde daha önce Meksika, İran, Irak ve İspanya’da sahnelenen oyunun yeni durağı Türkiye. Bitiyatro sahnesinde izleyiciyle buluşan eser, Bursalı tiyatro tutkunlarının da karşısına geçmeye hazırlanıyor. Tek perdelik oyuna tiyatro sanatçıları Nihat İleri ve Laçin Ceylan hayat veriyor. 

 

 

 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X