Küçük Sanayi Sitesi sıcak asfalta kavuşuyor

Küçük Sanayi Sitesi’nde İnegöl Belediyesi ile BUSKİ yetkilileri tarafından yapılan inceleme sonucu, 5 sokakta sıcak asfalt uygulaması yapılacağı bildirildi.

Küçük Sanayi Sitesi sıcak asfalta kavuşuyor

İnegöl Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Küçük Sanayi Sitesi’nde yapılacak asfalt çalışmalarında değişikliğe gitti. Asfalt uygulaması yapılacak alanlarda İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör Gülenç ile beraberlerindeki teknik ekiple birlikte incelemelerde bulunuldu. Yapılan incelemeler sonucu, sathi kaplama yapılması planlanan 5 sokakta sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirileceği açıklandı. 

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle Küçük Sanayi Sitesi 27’nci sokak ile 31’inci sokak arasında kalan bölgede asfaltlama çalışmaları için startı veriyoruz. Sathi kaplama yapacağımız alanda plan değişikliğine giderek sıcak asfalt uygulama kararı aldık. En kısa zamanda sanayi bölgesi yenilenen yüzüyle hem bölgedeki sanayici ve esnafımıza, hem de mobilya almak için yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerimize hizmet vermeye başlayacak” dedi. 

Destekleri için Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür eden Adil Kansu, “Burada İnegöl için önemli bir ihtiyaç karşılanacak, önemli bir sorun çözülmüş olacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X