‘Küçük Vali’nin ilk isteği şaşırttı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili olarak Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın makam koltuğuna 4. sınıf öğrencisi Melek Kocasoy, kendisi ve arkadaşları için dondurma istedi.

‘Küçük Vali’nin ilk isteği şaşırttı!

Hüseyin Girgin İlkokulu öğrencilerini makamında kabul eden Zonguldak Valisi Ali Kaban, öğrencilerin bayramını kutladı. Çocukları kapıda karşılayan Kaban’a öğrenciler çiçek takdim etti. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili olarak Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın makam koltuğuna oturan Hüseyin Girgin İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Melek Kocasoy, kendisi ve arkadaşları için Vali Ali Kaban’dan dondurma istedi. 

 

Sözlerine Valilik makamında oturmaktan gurur duyduğunu ifade ederek başlayan Kocasoy, “Bu makamda oturmaktan gurur duyduğumu ve beni heyecanlandırdığını belirtmek isterim. Günümüzdeki eğitim sistemi sayesinde özellikle kız çocuklarının okumasına önem verildiğinin farkındayım. Bu durum beni ve benim gibi kız çocuklarını mutlu ediyor. Bunu bilmenizi isterim. Zonguldak Valimiz Ali Kaban’ın eğitime verdiği önem için ve okulumuza gönderdiği kitaplar için okulumuz adına teşekkür ederim” dedi.

Minik vali Kocasoy ayrıca Zonguldak Belediye Başkanı’nı arayarak Hüseyin Girgin İlkokulu’nun bahçe düzenlenmesi için gönderdiği parke taşları ve destekleri için teşekkür etti. Kocasoy, kendisi ve arkadaşları için Vali Ali Kaban’dan kendilerine dondurma ısmarlamasını istedi. Daha sonra Vali Ali Kaban tarafından ısmarlanan dondurmalar minik vali Melek Kocasoy ve arkadaşlarına ikram edildi.

Programın ardından programa katılan öğretmen ve öğrencilere Vali Ali Kaban tarafından çeşitli hediyeler verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X