Küçük Yusuf, yaşam savaşını kaybetti

Bursa’nın Karacabey ilçesinde önceki gün evde bulduğu tüfekle oynarken kendini vurduğu öne sürülen 8 yaşındaki Yusuf İ. yaşam savaşını kaybetti.

Küçük Yusuf, yaşam savaşını kaybetti

Olay, önceki gün Hamidiye Mahallesi TOKİ konutlarında meydana geldi. 8 yaşındaki Yusuf, annesi Nevin İ.’nin özel bir fabrikada çalıştığı için kendisine bakıcılık yapan yan apartmandaki teyzesi Sevdiye G.’nin evine gitti. Küçük çocuk evde bulunan havalı tüfeği oynamak için aldı. Tüfeğin ateş alması sonucu saçmaların sağ kaşının üzerine isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Küçük çocuk Karacabey Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Yapılan müdahalenin ardından durumu ağır olduğu için hava ambulansı ile Uludağ Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Küçük Yusuf, Fakülte’de ameliyata alındı. İki gün yoğun bakımda yatan Yusuf, dün gece hayata gözlerini yumdu. 

Ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenazesinin bugün öğle namazından sonra memleketi Bursa’nın Kestel ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X