Küçükbaşta destekleme başvuruları başladı

2014 yılı anaç koyun ve keçi desteklemesinden yararlanmak isteyen yetiştiricilerin, 28 Kasım 2014 tarihine kadar İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`ne veya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği`ne başvurmaları gerektiğini belirtti.

Küçükbaşta destekleme başvuruları başladı
Anaç koyun ve keçi başına 20 TL destekleme ödemesi yapılacağını ifade eden İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürü Turan Aksakallı, “2014 yılı anaç koyun keçi desteklemesinden yararlanmak isteyen yetiştiricilerin, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri’ne başvuruda bulunarak, bilgilerini güncellemeleri, daha sonra güncellenmiş hayvanlarının kulak numaraları listesi bulunan dilekçe ile birlikte 28 Kasım 2014 tarihine kadar üyesi olduğu damızlık koyun keçi yetiştiricileri birliğine vermesi gerekmektedir. Destekleme ödemesinden 1 Eylül 2013 tarihinde ve öncesinde doğmuş olan anaç koyun ve keçiler yararlandırılacaktır” dedi.
 
Sonbahar şap aşılama kampanyasının 21 Kasım 2014 tarihine kadar devam edeceğini de belirten Aksakallı,yetiştiricilerin hayvanlarını aşılatmalarının yasal zorunluluk olduğunu bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X