Küçüklerin zaferi

Büyük heyecanın yaşandığı organizasyonda kupalar sahibini buldu.

Küçüklerin zaferi

RECAİ UYSAL

4 Aralık’ta kızlarda 12, erkeklerde 16 okulun katılımıyla başlayan Okullararası Küçükler Basketbol İl Birinciliği’nde kızlarda Şehit Jandarma Er Bahadır Aydın Ortaokulu, erkeklerde ise Özel Emine Örnek Okulu şampiyon oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Küçükler Basketbol İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi. 4 Aralık’ta kızlarda 12, erkeklerde 16 okulun katılımıyla düzenlenen organizasyonda kızlarda Şehit Jandarma Er Bahadır Aydın Ortaokulu erkeklerde ise Özel Emine Örnek Okulu şampiyon oldu. İl Birinciliği’nde final karşılaşmaları dün Atatürk Spor Salonu’nda oynandı ve büyük heyecanın yaşandığı organizasyonda kürsü sahiplerini buldu. Kızlarda şampiyonu belirleyen maçta Şehit Jandarma Er Bahadır Aydın Ortaokulu, Mustafakemalpaşa Atatürk  Ortaokulu’nu 36-27 mağlup etti ve birinciliğin sahibi oldu.

KÜRSÜYE UZANDILAR

Kızlarda üçüncü ise Gemlik Ali Kütük Ortaokulu’nu 18-10 mağlup eden MKP Lalaşahin Ortaokulu oldu. Erkeklerde ise zafere Özel Emine Örnek Okulu ulaştı. İl Birinciliği’ndeki son maçında Özel Tan Balat Ortaokulu’nu 74-31 mağlup eden Özel Emine Örnek Okulu zirveyi kaptırmadı. Erkeklerde ikinci Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu olurken, üçüncü sırada Kestel Toplu Konutlar Ortaokulu, dördüncü sırada ise Özel Tan Balat Ortaokulu yer aldı.

Kızlarda şampiyon olan Şehit Jandarma Er Bahadır Aydın Ortaokulu’na kupa ve madalyalarını Gençlik Hizletleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Kahraman verdi.

Erkeklerde şampiyonluğa uzanan Özel Emine Örnek Okulları’nın kupa ve madalyalarını Özel Emine Örnek Okulları kurucuları Emine Örnek ve Dr. Mahmut Nedim Örnek takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X