Küfür etme ettirme!

Frutti Extra Bursaspor’un pazar günü oynayacağı Pınar Karşıyaka maçının biletlerinin büyük bölümü tükenirken, yeşil beyazlı kulüp yetkilileri kulübün ceza almaması için taraftara sağduyu çağrısında bulundu.

Küfür etme ettirme!

Basketbol Süper Ligi’nde Frutti Extra Bursaspor’un fırtınası eserken, 2’de 2 yapan yeşil beyazlıların pazar günü oynayacağı Pınar Karşıyaka maçının biletleri tükenmek üzere. Potanın Timsahları’nda yetkililer ise maç öncesinde taraftara sağ duyu çağrısında bulundu. Önceki gün satışa çıkan biletlere ilgi ilk günden oldukça fazla olurken, biletlerin büyük bölümü tükendi. Pazar günü saat 15.15’te oynanacak maçta 6 bin 800 kişi kapasiteli TOFAŞ Spor Salonu’nu doldurması beklenen taraftara ise zorlu randevu öncesinde basketbol şubesi yetkilileri ricada bulundu.

20 BİN LİRALIK FATURA

TOFAŞ ile oynanan karşılaşmada 62 koltuğun kırıldığını ve Bursaspor Kulübü’ne 20 bin liralık fatura çıktığı hatırlatılırken, her maçta bu durumun yaşanması halinde lig sonuna dek 500-600 bin lira koltuk parası ödeneceği kaydedildi. En küçük küfre dahi 15 bin lira ceza kesildiği anımsatılırken, yetkililer taraftardan koltukların üzerine çıkmadan, küfür etmeden destek vermelerini rica etti. Öte yandan Frutti Extra Bursaspor, Pınar Karşıyaka maçından ceza alması halinde iç sahadaki sonraki maçı olan Anadolu Efes karşılaşmasını seyircisiz oynama gibi bir risk ile karşı karşıya kalacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X