Kükürtlü Caddesi’nde park halindeki araçlar sürücüleri çileden çıkarıyor!

Bursa’nın en işlek yollarından Kükürtlü Caddesi üzerine gelişi güzel park edilen araçlar sürücülerin çileden çıkartıyor.

Kükürtlü Caddesi’nde park halindeki araçlar sürücüleri çileden çıkarıyor!

Kükürtlü Caddesi’ne sabah ve akşam saatlerinde park edilen otomobiller trafiği kilitliyor. Çift şerit gidiş geliş olan cadde üzerindeki kafe ve market gibi mekanlara giren sürücüler, araçlarını rast gele bırakarak yolun tek şeride düşmesine sebebiyet veriyor. Trafiğin yoğun zamanlarında park eden araçlara çare bulunamaması vatandaşları çileden çıkartıyor.

Şehir merkezinde yanlış park edilen araçların Bursa Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden BURBAK’ın Bursa Trafik Vakfı iş birliğiyle yürüttüğü uygulamayla çekildiğini belirten vatandaşlar, Kükürtlü’de de aynı uygulamanın yapılması gerektiğini söyledi. Yaşanan sıkıntıya bir an önce çare bulunması gerektiğini belirten sürücüler, “Kafe ve marketlerin otoparkı yok. Bu mekanlara gelenler yol üzerine park ediyor. Biraz ileride ise bir okul var. Orada da okul servisleri veya çocuğunu almaya gelenler yol kenarına park ediyor. Buralara araçların park edilmemesi edenlere ise cezai müeyyide uygulanması lazım. Bu parklanmaların önüne geçmek için cadde boyunca sabit duba uygulaması da yapılabilir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X