Kükürtlü’de buruk sevinç

Kütahya’daki finallerden Türkiye 2.’si olarak döndü…Yıldız Erkek Basketbol Türkiye Şampiyonası’nın finalinde İstanbul Eyüp Doğa Ortaokulu’na mağlup olan Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu ikincilik kupasını kazandı…

Kükürtlü’de buruk sevinç

4-8 Nisan tarihleri arasında Kütahya’da gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Basketbol Türkiye Şampiyonası’nda temsilcimiz Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu, kupayı son maçta kaçırarak ikinci oldu. Kütahya’da yapılan organizasyonda temsilcimiz, Ankara Özel Arı Koleji’ni 81-74, İstanbul Özel Çamlıca Bilfen Orta Okulu’nu 88-44 ve Bandırma Vecihibey Orta Okulu’nu da 73-60 yenerek finale kaldı.

Dülger takdim etti

Finalde Özel İstanbul Eyüp Doğa Orta Okulu ile karşılaşan Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu, bu mücadeleyi kaybederek Türkiye ikinciliğiyle yetindi. Ekibimizin kupa ve madalyalarını eski Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Sabahattin Dülger takdim etti. Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu tören sonrasında şampiyonluğu kaçırmanın üzüntüsü, ikincilik kupasını kazanmanın da mutluluğu vardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X