Kulaçların zirve keyfi

Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen organizasyonda kürsü sahiplerini buldu. 3 gün süren Okullararası Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği’nde kızlarda Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu, erkeklerde ise Özel Emine Örnek Eğitim Kurumları bi

Kulaçların zirve keyfi

RECAİ UYSAL

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından organize edilen Okullararası Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi. 18-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda kızlarda Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu, erkeklerde ise Özel Emine Örnek Eğitim kurumları şampiyonluğa ulaştı. Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu’nda yapılan yarışlar büyük heyecana sahne oldu.

NEFES KESTİ

33 okuldan 369 öğrencinin katıldığı organizasyonda kulaçların kürsü mücadelesi nefes kesti. 3 gün süren yarışlar sonunda kızlarda 12 bin 500 puan toplayan Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortası Ortaokulu birincilik kürsüsüne çıkarken, Atatürk Ortaokulu 5 bin 919 puanla ikinci, Sınav Okulları da 3 bin 20 puanla üçüncü sırada yer aldı.

ÖRNEK YİNE ŞAMPİYON

Erkeklerde de zirve 14 bin 76 puan toplayan Özel Emine Örnek Eğitim Kurumları’nın oldu. 11 bin 249 puan toplayan Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu ikinci olurken, 7 bin 250 puanla Atatürk Ortaokulu üçüncü, 5 bin 143 puanla Sınav Okulları da dördüncü sırada yer aldı. 3 günlük zorlu yarışların ardından dereceye giren okullar 5-7 Mayıs tarihleri arasında yeri daha sonra belli olacak grup yarışlarında mücadele etmeye hak kazandılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X