Kulalı Şehidin İsmi Köyünde Yaşayacak

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Batman’da şehit olan Kulalı özel harekat polisi Nedim Erbay’ın isminin doğduğu Saraçlar mahallesinde yapılacak parka verileceğini söyledi.

Kulalı Şehidin İsmi Köyünde Yaşayacak

Başkan Hüseyin Tosun, Saraçlar mahallesinde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etti. 2016 yılı yatırım programlarını anlatan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Saraçlar mahallesine müjdeler verdi. Saraçlar Mahallesi Muhtarı İsmail Erbay’ın ev sahipliğinde, mahalle kıraathanesinde gerçekleşen ziyarette Başkan Tosun’a Kula Belediye Meclis Üyeleri Faik Şentürk, Tuncay Ergün, İlyas Macun, Mehmet Kavas, Murat Yanbolu, Nafiz Aydın, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Önder Baştürk ve MASKİ Kula Şefi Adem Zobudoğuş eşlik etti. Mahalle sohbetinde genel olarak mahallenin sorun ve sıkıntılarına hakim olduklarını ve bu sorun ve sıkıntıların bir an önce çözülmesi için çalışmaların başlayacağını kaydeden Başkan Tosun, “Saraçlar mahallesi bizim için çok önemli. Özellikle su ve kanalizasyon noktasında mahalle için su terfi hattı, su şebeke sistemi, kanalizasyon sistemi ve bu yapılan işlerin sonunda da mahallenin tüm yollarının kilit parke taşı ile donatılacak. Her mahalleye olduğu gibi Saraçlar mahallesine de gerekli çalışmalar yapılacak. Mahalle sakinleri gelişimi ve değişimi yaşayacaklar.” dedi. ŞEHİDİN İSMİ KÖYÜNDE YAŞAYACAK Batman’da şehit olan Kulalı özel harekat polisi Nedim Erbay’ın isminin doğduğu Saraçlar mahallesinde yapılacak parka verileceğini kaydeden Başkan Tosun, “Acı bir kayımız olan ve vatan savunmasında canını vermekten çekinmeyen şehit özel harekat polisi Nedim Erbay için mahalle girişindeki koruluk alan düzenlenecek ve adına yakışır bir park inşa edilecek. Saraçlar mahallesine düğün salonu için de çalışmaları başlatıyoruz. Gerekli ön çalışmaların ardından mahallemize düğün salonu yaparak hizmete sunacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını Allah’tan niyaz ediyor, her konuda bizlere destek veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X