Kulisler kaynıyor

Timur Noyan kolları sıvarken, Levent Kızıl aday olmayacağını açıkladı. Osman Çelik düşünme aşamasında olduğunu belirtirken, Hayri Yazıcı, Burhan Vatan ve İlhan Uslu’nun da isimler geçiyor.

Kulisler kaynıyor

Bursaspor’da Recep Bölükbaşı yönetiminin olağanüstü genel kurul kararı almasıyla birlikte kulisler de ısınmaya başladı. 11-19 Ocak’da yapılacak kongre için çalışmalar başlarken, ilk aday geçtiğimiz kongrede 112 oyla Recep Bölükbaşı’na kaybeden Timur Noyan oldu. Noyan uzun süreli bir çalışma ile Bursaspor’u düştüğü zor durumdan kurturacağını açıkladı. Eski Başkanlardan Levent Kızıl ise kongrede kesinlikle aday olmayacağını belirtti. 

İBRA ETTİRMEYECEĞİM

Kızıl ‘Bütün adayların önünü açmak ve kamuoyunu aydınlatmak için buradan açıklıyorum; kesinlikle aday değilim. Sağduyulu bir kongre üyesi olarak bundan sonraki görevim, (Recep Bölükbaşı) keyfi olarak yaptığın bu işlerden elini, kolunu sallayarak sıyrılmaman için genel kurulda seni ibra ettirmemektir. Sağduyulu bütün kongre üyelerine de çağrı yapıyorum, seni ibra ettirmeyelim ki Bursaspor’u babasının çiftliği sanan insanlara bu dersi verelim, bu tür insanlar Bursaspor tarihinden silinsin, göreve de talip olamasın’ dedi. 

4 OCAK’A KADAR

Eski yöneticilerden Osman Çelik’in de ismi kulislerde konuşulmaya başlandı. Başkanlığa aday olmayı düşündüğünü fakat net bir karar vermediğini ifade eden Çelik ‘Arkadaşlarımızla toplantılar yapıyoruz. Aday olmak gibi bir düşüncem var. Kararımızı verdikten sonra kamuoyuyla bunu paylaşacağız’ diye konuştu. Burhan Vatan, Hayri Yazıcı ve İlhan Uslu’nun ismi de Bursaspor başkanlığı için geçerken, tüzük gereği başkan olmak isteyen adaylar  4 Ocak’ta Divan Başkanlık Kuruluna başvurularını sunmak zorunda. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X