Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

‘Kültür Harita’larını çizdiler

Türkiye’den 7 şehir ve 6 ülkeden öğretmen ve öğrencilerin birlikte yürüttükleri ‘My Cultural Map’ (Kültür Haritam) isimli uluslararası eTwinning projesi başarıyla sonuçlandı.

Türkiye'den 7 şehir ve 6 ülkeden öğretmen ve öğrencilerin birlikte

Bursa’dan Mustafa Dörtçelik İlkokulu öğretmeni Toygar Yokuş’un sorumluluğunda yürütülen, ‘My Cultural Map’ projesinde öğrenciler Unesco Dünya Mirası Listesi’nde bulunan yerler hakkında eğlenceli ve öğretici bir süreç yaşadı.

4112739 Kultur Haritam2 65238

Proje kapsamında farklı ülkelerin yemeklerini, ressamlarını ve eserlerini tanıyan öğrenciler; farklı dillerde şiirler yazıp resimler yaptı.

4112739 Kultur Haritam3 65238

Bu süreçte kodlama etkinlikleri de gerçekleştiren öğrenciler, Avrupa Kodlama Haftası etkinlikleri çerçevesinde Mükemmelik Sertifikası ile ödüllendirildi. Öğrenciler proje kapsamında aynı zamanda farklı ülkelerdeki arkadaşları ile iletişim kurma şansı yakaladılar.


Avatar Seç KAPAT
Türk sinemasının "Gülümseten Yüzü" Kemal Sunal, aramızdan ayrılalı 26 yıl
Sıradaki Haber Kemal Sunal’sız geçen 26 yıl