Kültür merkezinin ihalesi gerçekleşti

Orhangazi’de inşa edilecek Kültür Merkezi ihalesi sonuçlandı. 15 Temmuz Kent Meydanı’nın da içinde yer alacağı Kültür Merkezi’nin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ihaleye 13 firma katıldı. İhale, 10 günlük itiraz süresinin ardından kesinlik kazana

Kültür merkezinin ihalesi gerçekleşti

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi’de Kent Meydanı projesinin ilk etabı olan Kültür Merkezi projesi ile ilgili olarak konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kültür Merkezi projesinin Orhangazi için son derece önemli olduğunu ifade ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Orhangazi’nin ihtiyacı olan tüm projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Balgöç Sosyal Tesisi inşaatımız devam ediyor. Kültür Merkezi inşaatımız da aralık ayı itibarı ile başlayacak. Diğer büyük projelerimizi de 2017 yılı içinde birer birer hayata geçireceğiz. Böylece Orhangazi tepeden tırnağa çehresi tamamen değişmiş bir şehir haline gelecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X