Kültür Sanat Festivali hazırlıkları başladı

İnegöl Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 28.’si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kültür Sanat Festivali için hazırlıklar başladı. 28. Uluslararası Kültür Sanat Festivali 15 Ağustos Cumartesi günü başlayıp, 22 Ağustos Cumartesi

Kültür Sanat Festivali hazırlıkları başladı

SADULLAH ORGAN

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Belediye Kültür Sanat Komisyonu üyeleri Nedim Bayram, Irmak Akçay ve Emin Özdemir, İnegöl’de bulunan kültür dernekleri temsilcileriyle bir araya gelerek, festivalin detayları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Festivalin 15-22 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirileceğini belirten Taban “Bu festivalde İnegöl’ün kültür mozaiğini oluşturan halkımızın, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerine mümkün olduğunca yer vermeye çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da derneklerimiz kuracakları standlar ve yapacakları gösterilerle, İnegöl halkına coşkulu ve eğlenceli günler sunacaklar. Yurt dışından gelen misafir ülke halk dansları toplulukları ve kardeş şehirlerden gelen misafirler de programa renk katacaklar” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X