Kulüp bulursanız gidin!

Yeşil beyazlı yönetim, Bakaye Traore, Aydın Karabulut ve Tom de Sutter’in menajerleriyle Özlüce’ye görüşerek, kararı iletti. Transferi gündemde olan Ahmet Kamil Çörekçi’yle ilgili de Eskişehirspor ile yarın masaya oturulacak.

Kulüp bulursanız gidin!

Bursaspor’da devre arasında takıma takviye yapmak için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Takımı güçlendirmek adına şu ana kadar sadece Beijing Guoan’dan Pablo Martin Batalla’yı transfer eden yeşil beyazlılar, Hamza Hamzaoğlu’nun raporu doğrultusunda gidecek ve gelecek oyuncularla ilgili de çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen ancak kendilerinden bir türlü verim alınamayan Bakaye Traore ve Aydın Karabulut’un menajerlerini Özlüce’ye davet eden yeşil beyazlı yönetim, kendilerine kulüp bulmalarını istedi.

KAMİL ZİRVESİ

Bursaspor yönetimi Hamza Hoca’nın transferini izin verdiği Eskişehirsporlu sağ bek Ahmet Kamil Çörekçi için bu iki ismi önerdiği öğrenildi. Eskişehirspor yönetiminin bu iki ismin dışında para talep ettiği ve tarafların yarın Eskişehir’de yüz yüze görüşecekleri öğrenildi. Başkan Ali Ay yönetimi, beklentilerin altında kalan bir başka yıldız Tom De Sutter’in menajerlerini de Bursa’ya davet etti. Bu sezon iki farklı takımda forma giyen ve transferi Avrupa’ya imkansız olan Belçikalı golcünün de Çin’e transfer olması halinde kolaylık sağlanacağı ifade edildi. 

CUENCA KENDİ İSTİYOR

Traore, Aydın ve De Sutter kulüp bulana kadar takımla birlikte çalışmaya devam edecek. Öte Yandan, Isaac Cuenca’yla ilgili de, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun bir tasarrufta bulunmadığı, oyuncunun kendisinin ayrılmak istediği belirtildi. Eşi hamile olan Cuenca’nın hem alacaklarıyla ilgili hem de eşinin Türkiye’de mutsuz olması nedeniyle gitmek istediği, kulüp bulması durumunda yolların ayrılacağı bildirildi.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X