Kulüp bulursanız gidin

Yeşil beyazlı yönetim Ricardo Faty ve Cristobal Jorquera’yı da elden çıkarmak istiyor.

Kulüp bulursanız gidin

Geçen sezon istenileni veremeyen ve maliyetleri yüksek olan her iki oyuncunun menajerleriyle yine bir araya gelinecek. Bakaye Traore’nin durumu ise Ali Ay yönetimini kara kara düşündürüyor. 

13 günlük Avusturya kampını tamamlayan Bursaspor’da kadro içindeki isimlerle ilgili radikal kararlar alınması gündemde.


Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun raporuna göre hareket edecek olan yeşil beyazlılar’da daha önce de gönderilmesi gündemde olan Ricardo Faty ve Cristobal Jorquera’dan yine kendilerine kulüp bulmaları istenecek. 

CİDDİ PARALAR

Bursaspor yönetiminin birkaç gün içersinde oyuncuların menajerleriyle tekrar biraraya geleceği belirtildi. Geçen sezon istenileni veremeyen her iki oyuncunun son durumundan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun memnun olmadığı belirtildi. Orta alanda sayıca bolluk yaşanan yeşil beyazlılar bu oyuncuların gitmesi durumunda maliyet anlamında da ciddi bir kara gececek. Ricardo Faty yeni sezonda Bursaspor’dan 650 Euro, Jorquera ise 850 Euro kazanacak. 

NE OLACAK BU TRAORE?

Bu arada yeşil beyazlı yönetimi düşündüren diğer konu ise Bakaye Traore’nin durumu. Yeni sezon hazırlıklarına dahil edilmeyen ve kendisine kulüp bulması söylenen Malili oyuncuya hiçbir takımın talip olmadığı belirtildi. Bursaspor’la 1 yıllık daha anlaşması bulunan ve maliyeti 1 milyon Euro olan Traore için yönetimin kara kara düşündüğü belirtildi. Tecrübeli orta saha oyuncusunun menajerinin birkaç gün içersinde Bursa’ya geleceği öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X