Kulüpler Birliği’nden seyirci alınsın talebi!

Başkan Mehmet Sepil, yayıncı kuruluşun halâ ödeme yapmamasıyla ilgili olarak, “Kontratın gerektirdiği ödemelerin yapılmasını bekliyoruz” dedi.

Kulüpler Birliği’nden seyirci alınsın talebi!

Kulüpler Birliği Vakfı aylık olağan toplantısını İstanbul’da yaparken, başkan Mehmet Sepil, görevine Süper Lig’in devre arasına kadar devam edeceğini açıkladı. Sepil, yayıncı kuruluş ile yaşanan ödeme kriziyle ilgili olarak, “Anadolu kulüplerinin en önemli geliri olan TV gelirlerinde bir netlik yok. TFF ile beIN Sports arasındaki görüşmeler sürüyor. Şimdiye kadar kulüpler avans aldığı için operasyonlarını daha akıllı bir şekilde yönetiyordu. Kulüplere bir avans gelmedi. Bizim beklentimiz bu sürecin en kısa sürede sonlandırılmasıdır. Kulüpler Birliği olarak biz aynı noktadayız. Kontrat ne diyorsa bizim hakkımız odur. Kontratın gerektirdiği ödemelerin yapılmasını bekliyoruz” dedi.

KULÜPLERİN GELİRİ YOK

Aynı zamanda Göztepe Kulübü’nün de başkanı olan Mehmet Sepil, statlarda en azından belirli bölgelere seyirci alınarak gelir sağlanması yönünde talepleri bulunduğunu belirtti. Stadyumların gelir getirebilir hale gelmesi adına en azından belli bölgelerde seyirci taleplerine değinen Mehmet Sepil, “Bazı ülkelerin başlayan liglerinde belirli oranda seyirci alınmaya başlandı. Sağlık Bakanlığı ve Spor Bakanlığı ile görüşüp en azından belirli bölgelerin örneğin; locaların, kulüplere gelir getirebilmesi için kullanılması talebinde bulunacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X