Kulüpler resmen sıraya girdi! Bursaspor da istedi mi?

Türkiye Futbol Federasyonu olumsuz hava koşullar nedeniyle Ümraniye-Eskişehir maçını erken saate alırken, Galatasaray-Kasımpaşa maçının de erken oynanması için iki kulüp başvuruda bulundu. Meteorolji ve Bursa Valiliği’nin uyarılarına rağmen pazartesi günkü Bursaspor-Tuzlaspor maçının akıbeti ise henüz belli değil.

Kulüpler resmen sıraya girdi! Bursaspor da istedi mi?

Pazar gününden itibaren Türkiye’nin büyük bölümünde yoğun kar yağışının etkili olacağı ifade edilirken, Bursaspor’un TFF 1. Lig’in 21. haftasında Tuzlaspor’la yapacağı maçın akibeti ise merak konusu.

Pazartesi günü saat 19.00’da başlaması planlanan maçın kar nedeniyle oynanıp oynanamayacağı merak edilirken, yeşil beyazlı kulübün maçın daha önce oynanması ile ilgili başvurup yapıp yapmayacağı da belirsizliğini koruyor.

TFF 1. Lig’in 21. haftasında 14 Şubat Pazar günü oynanması planlanan Bereket Sigorta Ümraniyespor-Eskişehirspor maçının hava koşulları nedeniyle saat 13.30’a alınmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu’nun Bursaspor-Tuzlaspor maçıyla ilgili olarak da bir karar alabileceği düşünülüyor.

GALATASARAY TFF’YE BAŞVURACAK
Bu arada olumsuz hava koşulları nedeniyle Galatasaray’ın da pazar günü oynayacakları Kasımpaşa maçının erkene alınması için başvuru yapacağı öğrenildi. Sarı kırmızılı kulübün 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Süper Lig’in 25. haftasında 14 Şubat Pazar günü saat 19.00’da oynayacakları Kasımpaşa maçının daha erkene alınması için başvuru yapacaklarını söyledi. Maçın oynanacağı saatte İstanbul’da yoğun kar yağışının beklendiğini vurgulayan Albayrak, “Maçın erkene alınması için başvuru yapacağız. Pazar günü şiddetli bir kar yağışı bekleniyor” diye konuştu. Kasımpaşa Kulübü’nden de Galatasaray’ın maçın erken saatte oynanması teklifine sıcak bakıldığı açıklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X