‘Kulüplerimizin kurtuluşu olacak’

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, yayın ihalesiyle birlikte Türk futbolunda yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

‘Kulüplerimizin kurtuluşu olacak’

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, 500 milyon dolarlık teklifiyle Digitürk’ün yeniden kazandığı yayın ihalesiyle ilgili olarak, ‘Kulüpler adına mutluyuz çünkü bu ihale onların mali açıdan kurtuluşu olacak’ dedi. Çağlar, ‘Ortaya çıkan tablo herkesi mutlu eden bir tablo. İhaleye katılan Digitürk ve Turkcell’e teşekkür ediyorum. Digitürk’ü de kutluyorum. Kulüplerimiz bundan sonra daha rahatlayacak çünkü gelirlerinde yüzde 50’ye yakın bir artış olacak. Denk bütçelerini artık sağlayabilecekler. Türk futbolunda yeni bir dönem başlıyor. Ülkemiz ve futbol kulüplerimiz adına hayırlı olsun’ dedi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Digitürk CEO’su Yousef Al-Obaidly, TFF Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Çağlar, Hüsnü Güreli, Servet Yardımcı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ihale sonrası bir araya geldi.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar ihaleyi Bursaspor Başkanı Ali Ay ile birlikte takip etti. ​

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X