Kumcu Dere Camii hizmette

Mollafenari Mahallesi’nde cami derneğinin girişimleri sonucu yaklaşık 1 milyon liraya malolan Kumcu Dere Camii hizmete girdi.

Kumcu Dere Camii hizmette

SEYİT GÜNDOĞAN

Cami yaptırmak için harekete geçen Kumcu Dere Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği, çalmadık kapı bırakmayarak gerekli desteği sağladı. Yaklaşık 5 yıl önce kurulan Cami Derneği, Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve hayırserverlerin desteğini arkasına alarak 1 milyon liraya mal olan Kumcu Dere Cami’sini 2015 yılının Kasım ayında tamamlayarak ibadete açtı. Caminin resmi açılışı da dün Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından açıldı. Cami Derneği Başkanı Osman Şen, büyük zorluklarla bu camiyi yaptıklarına dikkat çekerek, başta Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve tüm hayırseverlere maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür etti.

“MOLLAFENARİ’YE HAYIRLI OLSUN”

Camiyi resmi olarak hizmete açan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, ramazanı ayının girişinde Mollafenari Mahallesi’ne güzel bir cami kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, camilerin özellikle vatandaşlar için, 5 vakit toplandıkları, eğitimlerin ve kursların verildiği, her türlü etkinliğin yapıldığı çok önemli mekanlar olduğunu söyledi. Bu dönemde camilerin tekrar yapıldığını ve yenilendiğinin altını çizen Altepe, “Türkiye dönüşürken, Bursa dönüşürken, bir yandan da dini tesislerimiz, ibadethanelerimiz bu anlamda yenileniyor ve düzenleniyor. Biz de bu yönde elimizden geldiği kadar destek vermeye gayret ediyoruz. Bu caminin yapımına  başladığından beri Büyükşehir Belediyesi olarak ilgilenmeye gayret ettik. Bu güzel ramazan girişinde açılan bu camimiz hem Mollafenari mahallemize hem bölgeye, hem Bursa’ya hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X