Kumda şov başladı

Bursa’da ilk kez gerçekleştirilen 2016 Balkan Plaj Voleybol Turnuvası Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda yapılan sahalarda start aldı. Organizasyonun ilk gününde ana tablo maçları oynandı.

Kumda şov başladı

RECAİ UYSAL

Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliğinde Bursa’da ilk kez düzenlenen 2016 Balkan Plaj Voleybolu Turnuvası start aldı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu yanında yapılan tesis ilk organizasyonuna evsahipliği yaparken, yarın tamamlanacak turnuvada ekiplerin mücadelesi nefes kesiyor. 6 ülkeden 30 ekibin mücadele ettiği turnuvada ilk gün eleme ve ana tablo maçları gerçekleştirildi. Türkiye’nin yanısıra Sırbistan, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya ve Kosova’dan milli voleybolcuların yer aldığı organizasyonun açılışan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı. 2 farklı sahada gerçekleştirilen maçlarda 16 erkek, 14 kadın takımı mücadele ederken, turnuvanın açılış maçında Yunanistan ve Bulgaristan karşı karşı geldi.

ÖNEM TAŞIYOR

Bulgar sporcular rakiplerine 2-0 üstünlük sağlarken, ilk maçlarından galibiyetle ayrılmayı bildiler. Yarın tamamlanacak turnuvanın açılış maçını Bulgaristan’dan gelen konuklarıyla birlikte izleyen Başkan Bozbey, plaj voleybolu heyecanını Nilüfer’e taşıdıklarını kaydetti. Bozbey, “Dünyada hızla yayılan plaj voleybolu nihayetinde Bursa’ya da gelmiş durumda. Turnuvanın Balkan Şampiyonası adı altında yapılması da bizler için ayrı bir önem taşıyor” dedi. İlk gününde ana tablo maçlarının tamamlandığı organizasyonda bugün çeyrek final, yarın ise yarıfinal ve final karşılaşmaları oynanacak.

Yunanistan ile Bultaristan arasında oynanan turnuvanın ilk karşılaşması öncesinde Nilüfer Belediye Başkaı Mustafa Bozbey, Yunanlı sporcuya karşılaşma topunu vererek organizasyonu başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X