Kümede kalmak için kazanmalıyız

Hamza Hamzaoğlu ‘Ligde her tatım her takımı yenebiliyor. Bursaspor maçına iyi hazırlanıp 3 puanı almak istiyoruz’ dedi.

Kümede kalmak için kazanmalıyız

Antalyaspor’da tüm gözler cumartesi günü oynanacak Bursaspor maçına çevrildi. Kümede kalma savaşı veren kırmızı beyazlılarda Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor karşılaşmasına 3 puan için çıkacaklarını söyledi. Ligde her takımın birbirini yenebileceğine dikkat çeken Hamzaoğlu, ‘Biz inanıyoruz.

Futbolda her şey var. Şu anda puan hesabı yaptığımız yok. Tek odaklandığımız önümüzdeki maç. O da Bursaspor maçı. İyi bir şekilde hazırlanıp, maçtan iyi bir sonuçla çıkmamız gerekiyor. İnşallah bunu da başarırız’ diye konuştu.

BAŞKAN KABUL ETMEMİŞTİ

Bursaspor’daki günlerinden bahseden tecrübeli teknik adam ‘Bursaspor’da başarılı olacağıma inanıyordum. Maddi imkanlar doğrultusunda bir kadro kurmaya çalıştık.

Herşeye rağmen Avrupa’ya oynamaya çalışan bir takım kurduk. Sonrasında tepkiler olmaya başladı. Gençlerbirliği maçında Bilal’e protestolar oldu.

Ben de o dönem istifamı sundum, Başkan Ali Ay kabul etmedi. İstikrardan yana olduğunu söyledi. Sezonun ikinci yarısının başında ise yollarımızı ayırmak zorunda kaldık’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X