Kumla doğalgaza nisanda kavuşuyor

Gemlik Belediyesi’nin öncülüğünde AKSA Doğalgaz Şirketi tarafından yapımı devam eden Kumla Mahallesi doğalgaz çalışmalarında sona gelindi. Yüzde 90’ı tamamlanan çalışmalar kapsamında ilk gazın nisan ayında verileceği belirtilirken, AKSA Doğalgaz’da başlay

Kumla doğalgaza nisanda kavuşuyor

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve AKSA Doğalgaz Şirketi Müdürü Levent Üstüner ile birlikte abonelik işlemini başlatan Muhtar Abdullah Satı, Kumla Mahallesi sakinlerini ve Kumla’da ikamet eden yazlıkçıları abone olmaya davet etti.

AKSA Doğalgaz Şirketi Müdürü Levent Üstüner, ana hatların yüzde 90’ınını tamamladıklarını belirterek, kutuların konulmaya başlandığını söyledi. Nisan ayı içinde, abone olanlara gaz dağıtımının başlayacağını müjdeleyen Levent Üstüner, Cumhuriyet Mahallesi Manastır Bölgesi’nden Kumla’ya kadar olan bölümde 6 ekibin birden çalıştığını kaydetti. Üstüner, yıl içinde Kumla’nın tamamının doğalgaza kavuşacağını açıkladı.

DİĞER MAHALLELER…

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, Gemlik’in turizme yönelik en önemli mahallelerinden biri olan Kumla’nın marka değeri yükselirken, konforunun da artacağını kaydetti.

Yılmaz, hedeflerinde Büyük Kumla, Karacaali ve Kurşunlu Mahalleleri olduğunu da ifade ederek, kısa sürede bu sahil mahallelerinde de doğalgaz çalışmalarını başlatacaklarını sözlerine ekledi. Yılmaz, “Kumla Mahallemizin havası zaten temizdi. Doğalgaz ile birlikte şimdi çok daha temiz olacak. Kumla’da eskiyen alt yapı çalışmaları ile başlayan doğalgaz çalışmalarında zor bir süreç yaşandı. Kumla Mahallesi’nin su altyapısı tamamen yenilendi. Kanalizasyon şebekesi yenilendi. Yağmur giderlerinin yenilenmesi çalışmalarında da sona yaklaşıldı” dedi.

Kumla Mahallesinin ilk doğalgaz abonesi olan Mahalle Muhtarı Abdullah Satı da, büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Kumla’nın değerini artıracak önemli  projeler yaşama geçti. Kumla’nın hem altyapı sorunu çözüldü, hem de doğalgaza kavuşuyor. Kumla son yıllarda hak ettiği hizmetleri fazlasıyla almaya başladı” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X