Kumla meydanına kavuşuyor

Kumla Mahallesi iki meydana birden kavuşuyor. Büyükşehir Belediyesi Yalı Boyu İskele Meydanı`ndaki iki binanın kamulaştırmasını üstlenip yıkımını gerçekleştirirken, Gemlik Belediyesi de Köy İçi diye bilinen tarihi bölgede özlenen meydan için harekete geçt

Kumla meydanına kavuşuyor
CEMAL KIRGIZ
 
Kamulaştırması tamamlanan cami yanında bulunan iki atıl durumdaki dükkânın yıkımı da önceki gün gerçekleşti. Büyükşehir Belediyesi ile köy içindeki tarihi hamamın da restore edileceğini belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, meydan içinde de Köy Pazarı oluşturulma hedefleri bulunduğunu anlattı. Kumla Mahallesine özgü ürünlerin tanıtılıp satılacağı stantların kurulacağını vurgulayan Refik Yılmaz, hem sahil bölgesinde, hem de köy içi diye bilinen bölgede Kumla Mahallesi’nin iki örnek meydana birden kavuşacağını sözlerine ekledi.
 
TEHLİKE SAÇAN BİNALAR YIKILIYOR
 
Gemlik Belediyesi’nin tehlike saçan metruk binalara yönelik yıkım çalışmaları da devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yıkım ekipleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kumla Mahallesi’nde bir, Gemlik merkezde iki ve Umurbey Mahallesi’nde de bir olmak üzere 5 adet tehlike saçan metruk binanın daha yıkımını yaptı. Metruk binaların yıkımının yanı sıra kaçak yapıyla mücadelenin de devam edeceği vurgulandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X