‘Kumyaka’nın kaderini Kumyakalılar belirleyecek’

Mudanya Kumyaka Mahallesi’nde vatandaşların katılımıyla 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

‘Kumyaka’nın kaderini Kumyakalılar belirleyecek’

ÖMER BİLİK

 

Bilgilendirme toplantısına Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanısıra Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Erkan Altıntaş, Hakan Karademir, Metin Şen ve Sevinç Şenşekerci ve CHP İlçe Başkanı Ergül Batman da katıldı. 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Sizlerin de desteğini, fikirlerini ve önerilerini alarak bu imar planlarımızı gerçekleştireceğiz” dedi. Kimsenin mağdur edilmeyeceği bir çalışmayla Kumyaka Mahallesi’ni geleceğe taşımak istediklerini belirten Türkyılmaz, “Alacağımız kararlar ile memnuniyetlerin en üst seviyede olmasını sağlayacağız. Nasıl bir yol izleyeceğimize birlikte karar vereceğiz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çok önemli bir çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Türkyılmaz, “Mudanyamızın cazibesi artıyor, bu artışı kontrol altına almak zorundayız. Kumyaka’nın kaderini Kumyakalılar belirleyecek. Amacımız kimseyi mağdur etmek değil. Sağlam temeller üzerine kuralım, kurulu olanı da koruyarak geliştirelim” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karademir ise, mevcut yapıları koruyarak bir plan çalışması gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X