Kupa avcıları

Atatürk Spor Salonu’nda 2 gün süren son etabın ardından kürsü sahiplerini buldu. Masa tenisinde bu yıl harikalar yaratan Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Kupası ve ETTU Kupası’ndan sonra Süper Lig’de de şampiyonluğa ulaştı.

Kupa avcıları

RECAİ UYSAL

Spor Toto Masa Tenisi Süper Ligi 8. ve son etabı Bursa’da tamamlanırken, kadınlarda Büyükşehir Belediyespor, erkeklerde Adano Çukurova Üniversitesi şampiyon oldu.

Atatürk Spor Salonu’nda 2 gün süren müsabakalar büyük heyecana sahne oldu. Son etaba kadar namağlup liderlik koltuğunda bulunan Büyükşehir Belediyespor, evindeki 3 maçı da kaybetmesine karşın, şampiyonluğu kaptırmadı. Bursa ekibi, böylece Türkiye Kupası ve ETTU Kupası’ndan sonra Süper Lig’de de şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.

LİGE VEDA ETTİLER

Bursa ekibi sezonu 3 kupayla tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı. Yeşil beyazlıların şampiyon olduğu kadınlarda ikinci Ankara TİGEM olurken, üçüncü Fenerbahçe, dördüncü sırada ise Kayseri Kocasinan Belediyespor yer aldı. Bursaspor’un da 5. sırada bitirdiği ligde son 3 sırada yer alan Hakkare Gençlikspor, Batman Gençlikspor ve İstanbul Modaspor bir alt lige düştü.

ZİRVE EL DEĞİŞTİRDİ

Erkeklerde ise son etaba lider giren Beşiktaş, şampiyonluğa ulaşamadı. Bursa’daki müsabakalar sonunda Adana Çukurova Üniversitesi, zirve mücadelesi verdiği rakibini yenerek ligi şampiyon olarak tamamlarken, Beşiktaş ikinci, İstanbul Büyükşehir Belediyespor üçüncü ve İstanbul Sistem Reklam dördüncü oldu. Erkeklerde ise Antalyaspor, Kocasinan Belediyespor ve Büyükşehir Belediyespor lige veda etti.

Kadınlarda şampiyonluğa ulaşan Büyükşehir Belediyespor’a kupa ve madalyalarını Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç ve Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık verdi.

Büyükşehir Belediyespor, bu sezon Türkiye Kupası ve ETTU Kupası’nın ardından Süper Lig’de de şampiyonluk kupasına uzanmayı bildi.

Erkeklerde üçüncü olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a kupa ve madalyalarını Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Güney ve Fatih Karaca takdim etti.

Erkeklerde şampiyon olan Adana Çukurova Üniversitesi sporcuları kupalarını Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç’tan aldılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X