Kupa bize yakışır

Kadıköy’de Fener’i söndüren Bursaspor tüm kenti sokağa döktü. Yeşil beyazlı takımı Topçular’da karşılayan taraftarlar, “Her zaman her yerde en büyük Bursaspor. Şampiyon, şampiyon” diye tempo tutarak yeri göğü inletti.

Kupa bize yakışır

Bursaspor’un şampiyon olduğu 2010 yılında defalarca tanıklık ettiğimiz bu muhteşem tablo dün gece bir kez daha tekrarlandı. Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 3-0’lık skorla dize getiren ve adını Türkiye Kupası’nda finale yazdıran yeşil beyazlı takım tüm Bursa’yı sevince boğdu.

Taraftarlar Yalova’ya giderek Topçular iskelesinde takımını bağrına bastı. Kadıköy’de maçı izleyen taraftarlar, takımı taşıyan feribotta binerek takıma sevinç gösterilende bulunurken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de takım otobüsüne binerek coşkuya ortak oldu.

YEŞİL BEYAZ COŞKU

Taraftarların tezahüratları eşliğinde Eskihisar’dan Topçular’a ulaşan yeşil beyazlı takımı burada da Bursa’dan gelen binlerce taraftar bağrına bastı. Yaktıkları meşaleler ve yaptıkları tezahüratlarla Bursaspor’a olan sevgilerini dile getiren taraftarlar Teknik Direktör Şenol Güneş başta olmak üzere yeşil beyazlı futbolculara övgüler yağdırdı.

Taraftarlar, Atatürk Stadı’nda Galatasaray ile oynanacak finali de kazanacaklarına olan inançlarını dile getirdiler. Yeşil beyazlı takım taraftarların oluşturduğu konvoyla sabaha karşı Bursa’ya ulaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X