Kupa Bozbey’e geldi

Samsun’da düzenlenen Türkiye İllerarası Kungfu Şampiyonası’nda Bursa’yı başarıyla temsil eden sporcular sevinçlerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile paylaştı.

Kupa Bozbey’e geldi

Samsun’un Bafra ilçesinde düzenlenen 19 Mayıs Uluslararası Gençlik Wushu Kungfu Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil ederek şampiyonluk kupası alan liseli sporcular Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde ziyaret etti. 

 

Sporcular kazandıkları şampiyonluk kupasını, Wushu Kungfu İl Temsilcisi Ayhan Korkmaz ve İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Toker ile birlikte Bozbey’e getirdi. Çocukların sporun ve kültür-sanatın içerisinde bulunmasının önemine dikkat çeken Başkan Bozbey, genç sporcuları tek tek kutlayarak sporun bir yaşam biçimi haline gelmesi gerektiğini söyledi.

FAYDASINI GÖRECEKSİNİZ

Başkan Bozbey, “Çocuklarımızı spora ve kültüre yönlendirmemiz lazım. Böylece sağlıklı bir toplum ve yaşanabilir kentler oluşturabiliriz. Benim gençlere tavsiyem spor yaşamınızın parçası olması lazım. Belki şuanda zorluklar çekebilirsiniz ama ileri ki dönemde inanılmaz faydalarını göreceksiniz” diye kaydetti. Bursa Wushu Kung-fu İl Temsilcisi Ayhan Korkmaz da Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e destekleri için teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X