Kupa çok yakın

Ligde namağlup mücadelesini sürdüren Bursa ekibi, son etaba da rakiplerinin önünde girdi. Büyükşehir Belediyespor, İzmir’de gerçekleştirilen Türkiye Kadınlar Masa Tenisi Süper Ligi play-off grubu 6. Etap maçlarında tüm rakiplerini yenerken, zafer için ava

Kupa çok yakın

İzmir’de yapılan Türkiye Kadınlar Masa Tenisi Süper Ligi play-off grubu 6. Etap maçlarını kayıpsız geçen Büyükşehir Belediyespor, namağlup liderliğini sürdürürken, bitime 1 etap kala şampiyonluk için büyük avantaj yakaladı. Daha önce gerçekleştirilen 5 etapta yenilgi yüzü görmeyen Bursa ekibi, İzmir’de de rakip tanımadı. Melek Hu, Aleksandra Privalova, Simay Kulakçeken’li kadrosuyla antrenör Mehmet Aslan önderliğindeki yeşil beyazlılar, 6. etapta sırasıyla Fenerbahçe’yi 4-0, Kocasinan Belediyespor’u 4-0 ve en yakın takipçisi TİGEM Spor’u 4-1 mağlup etmeyi başardı.

HEDEF 3 KULVARDA 3 KUPA

Bu sonuçların ardından Bursa ekibi, 7. ve son etap öncesi yenilgisiz liderliğini sürdürürken şampiyonluğa da bir adım daha yaklaştı. Alınan sonuçlardan çok mutlu olduklarını ve bu sezon sadece Türkiye Süper Ligi’nde değil Türkiye Kupası ve ETTU Kupası’nda da iddialı olduklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik, ‘Geçen sezon takımımız Türkiye Kupası’nı kazandı. Aynı sezon Avrupa da ETTU kupasını finalde kaybettik. Bu yıl üç kulvarı da kupayla tamamlamak istiyoruz. Takımımız buna inanıyor, Bursa’ya şampiyonluklar yaşatacağız’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X