Kupa Cumhuriyet’in

Genç kramponların salondaki final maçı adeta nefes kesti

Kupa Cumhuriyet’in

Umut Kutluca

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği 2. Küme Genç Erkekler Futsal İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi. Yaklaşık bir ay süren ve 78 okulun katıldığı organizasyon nefes kesti.

Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan final müsabakaları sonucunda Mustafakemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni, 6-4 mağlup eden Cumhuriyet Anadolu Lisesi şampiyonluğunu ilan etti.

Turkuaz siyahlı ekibe kupa getiren golleri 6’da Sinan Şendağ, 9 ve 22’de Görkem Koşar, 21 ve 28’de Halil İbrahim Akman, 24’de Ertuğrul Day kaydetti. MKP MTAL’in golleri ise, 3’te Tarık Aydın, 8’de Emirhan Erman, 27’de Özkan Aydemir, 28’de ise Tarık Aydın’dan geldi.

FİNAL TADINDA…

Organizasyonun üçüncülük karşılaşması ise finali aratmadı. Keles Çok Programlı Anadolu Lisesi, Osmangazi Malcılar Anadolu Lisesi’ni 7-1 yenerek kürsüde 3. sırada yer aldı.

Kırmızı beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri, 5, 11, 13, 14 ve 27. dakikalarda Emre Cengiz, 21’de İsmail Minoş, 29’da ise Tolga Akdeniz kaydetti. Malcılar AL’nin maçtaki tek sayısı ise 22’de Abdurrahman Keskin’den geldi.

Şampiyon olan Cumhuriyet Anadolu Lisesi, kupasını Osmangazi Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Fedai Din’in elinden aldı

Şampiyonluk için son ana kadar mücadele eden Mustafakemalpaşa MTAL, ikincilik kupasını alırken buruk bir sevinç yaşadı.

TAKIM SIRALAMASI
1- Cumhuriyet Anadolu Lisesi
2- Mustafakemalpaşa MTAL
3- Keles ÇPAL
4- Malcılar Anadolu Lisesi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X