Kupa finalinde e-bilet uygulanacak

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Diyarbakır’da oynanacağı açıklanan Türkiye Kupası finalinde Süper Lig’de olduğu gibi ilk kez e-bilet uygulanacağını açıkladı.

Kupa finalinde e-bilet uygulanacak

Kazancı, bu amaçla Diyarbakır’da yapılan yeni stadın alt yapısını Passolig biletlerine uygun hale getirmeye hazırlandıklarını söyledi. Kazancı; A milli futbol takımının maçlarında, Türkiye Süper Kupası’nda ve Ziraat Türkiye Kupası’nda kağıt bilet uygulamasının yanlış olduğunu ve bu konudaki eleştirilere katıldığını ifade etti.

ŞAHSİ CEZADAN YANAYIZ

Kayseri’de spor yazarları ve muhabirleriyle bir araya gelen Kazancı, tribünlere blok ceza verilmesine kendisinin de karşı olduğunu belirterek, “Küfür eden, sahaya yabancı cisim atan 6222 sayılı  Spor’da Şiddetin Önlenmesine dair kanunu aykırı hareket edenlere toplu yani blok ceza yerine ferdi ceza uygulanması görüşüne katılıyorum.

Bu konuda kulüplerden ve taraftarlardan çok yoğun istek alıyoruz.

Sahalara yabancı cisim atan veya kavga edenler yarım saat içinde bulunup alınıyor. Ancak, küfürde öyle değil, ses eşlendirilmesi gerekli. Hukuki bir konu ortaya çıkıyor.  O nedenle bizde şahsi cezadan yanayız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X