Kupa için Cengiz Göllü’ye

Yunanistan’dan üzgün döndük ama şampiyonluk çok uzak değil… Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Kupası finali rövanşında Yunanistan’ın Olimpiakos takımını ağırlıyor… İlk maçı 3-2 kaybeden Altın Kızlar, muhteşem taraftarının desteğiyle saat 16.00’da

Kupa için Cengiz Göllü’ye

Voleybolda başarılarına bir yenisini daha eklemek isteyen Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Kupası, final rövanş maçında bugün evinde Olimpiakos’u ağırlayacak. Altın Kızlar, Yunanistan’da 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2 mağlup olduğu rakibini taraftarının desteğiyle yenip bu kupada 2. kez zafere ulaşmayı hedefliyor. 2015’te Bursa’ya tarihi bir zafer yaşatan yeşil beyazlılar, rakibiyle Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda saat 16.00’da karşı karşıya gelecek.

GALİBİYET ŞART

Karşılaşmayı Nicholas Heckford (İngiltere)-Danica Lisa Viktorini (Slovakya) hakem ikilis yönetecek. İlk maçtan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan Büyükşehir Belediyespor, bugünkü maçı 3-0 yada 3-1 kazanırsa 2. kez Avrupa şampiyonu apoletini takacak. Karşılaşma Olimpiakos’un galibiyetiyle tamamlanırsa kupa Yunanistan’a gidecek. 3-2’lik Büyükşehir Belediyespor galibiyetinde ise şampiyonu 15 sayılık altın set belirleyecek.

Otobüs organizasyonu!

Yunanistan’da taraftar baskısını oldukça fazla hisseden Büyükşehir Belediyespor, rakip takımın da aynı baskıyı hissedebilmesi için Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nun dolmasını bekliyor. Karşılaşma için çeşitli liselerden öğrencileri salona getirecek olan yeşil beyazlılar, ayrıca Cengiz Göllü Voleybol Salonu’na taraftarın rahat ulaşabilmesi için çeşitli etkinlikler yapacak. Saat 16.00’da başlayacak müsabaka için Atatürk Spor Salonu önünde saat 14.00’de otobüs kaldırılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X