Kupa Jaspers’in oldu

Bursa’da 1 Şubat’ta start alan 3 Bant Bilardo Dünya Kupası 1. Ayağı’nda birincilik Hollandalı Dick Jaspers’in oldu.

Kupa Jaspers’in oldu

RECAİ UYSAL

 

Bursa’da, Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Uluslararası Bilardo Birliği ve Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen ‘3 Bant Bilardo Dünya Kupası 1. Ayağı’nda şampiyon Hollandalı Dick Jaspers oldu. 

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 18 ülkeden 149 sporcunun katılımıyla 1 Şubat’ta başlayan organizasyonun finali de nefes kesti. 

BÜYÜK İLGİ

Bursalı bilardoseverlerin de yoğun ilgi gösterdiği organizasyonun finalinde Belçikalı Frederic Caudron’u 40-34 mağlup eden Dick Jaspers ilk ayağın kazananı olmayı başardı. Kupada ABD’den Pedro Piedrabuena ve Eddy Merckx de üçüncülük kürsüsüne çıktı. 

Organizasyon sonunda Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Turnuva ikincisi Frederic Caudron’a kupasını Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe verdi.

Turnuvada şampiyonluğa ulaşan Hollandalı Dick Jaspers kupasını Dünya Bilardo birliği Başkanı Farouk Barki ve Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan’dan aldı.

Organizasyonun final karşılaşmasını Bursasporlu Balazs Dzsudzsak da takip etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X