Kupa sahibini buldu

Mihraplı Kent Parkı Tenis Kortları’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen organizasyonda dereceye giren sporcular belli oldu. Heyecanın yaşandığı organizasyonda kızlarda Özlem Uslu, erkeklerde Berkay Söyler ilk sırada yer aldı.

Kupa sahibini buldu

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 12 Yaş Tenis Türkiye Şampiyonası nefes kesti. Bursa’nın dışında İstanbul Ankara, Adana, İzmir ve Yalova olmak üzere birçok ilden 238 sporcunun katıldığı organizasyonda heyecan sona ererken kürsüye çıkan isimler belli oldu. Büyükşehir Belediyesi Mihraplı Kent Parkı Tenis Kortları’nda gerçekleştirilen şampiyonada kızlarda Özlem Uslu, erkeklerde Berkay Söyler şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı.

KÜRSÜYE ÇIKTILAR

Nefes kesen organizasyonda Büyükşehir Belediyesporlu İpek Naz Aplaslan da çift kızlarda ikincilik kupası kazanarak kulübüne bir başarı daha getirmiş oldu. Geniş katılıma sahne olan şampiyonada kızlarda Özlem Uslu’nun ardından Melise Şenli ikincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Baran Söyler’in birinci sırada yer aldığı erkeklerde ise ikincilik kürsüsü Polat Çağıl’ın oldu. Çiftlerde de kürsü sahiplerini buldu.

İPEK NAZ İKİNCİ

Organizasyonda çift kızlarda Eda Anlı-Melise Şenli ikilisi zirveyi kaptırmazken, ikincilik kupasını Büyükşehir Belediyesporlu İpek Naz Alpaslan ile partneri Ayşegül Mert kazandı. Erdem Er-Tuna Tuygun’un birinci olduğu çift erkeklerde ikinci sırada Batu Ahseven-Doruk Gencer ikilisi yer aldı. Turnuva sonuda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X