Kupa size yakışır

Bursa ekibi, voleybol ve güreşin ardından Bursa’ya bir zafer daha yaşatmak istiyor. ETTU Cup final ilk maçında deplasmanda CP LYSSOIS Lille Metropole takımını 3-2 mağlup ederek şampiyon için avantaj yakalayan Büyükşehir Belediyespor, bugün rakibiyle saat

Kupa size yakışır

Voleybol ve güreşte Avrupa şampiyonluğu sevinci yaşayan Büyükşehir Belediyespor, bugün de masatenisinde Bursa’ya bu mutluluğu yaşatmak istiyor. ETTU Cup’ta rakiplerini bir bir geçen ve adını finale yazdıran Bursa ekibi, finalin ilk maçında 3-2 mağlup ettiği Fransa’nın CP LYSSOIS Lille Metropole takımıyla bugün rövanşta karşı karşıya gelecek. Deplasmanda aldığı galibiyetle şampiyonluk için avantaj elde eden yeşil beyazlılar, Fethiye Spor Kompleksi’nde saat 14.00’te başlayacak maçta rakibine yine üstünlük sağlayıp kupaya uzanmak istiyor.

BİZ HAZIRIZ

Ligde şampiyonluğu kılpayı kaçıran, ancak Türkiye Kupası’nı müzesine götürme başarısı gösteren Büyükşehir Belediyespor, Dünya masatenisinin iki numaralı kupasını 2 kez kazanan rakibi karşısında saha avantajını da kullanıp zaferi hedefliyor. Ersin Sunay yönetiminde Melek Hu, Polina Mikhailova, Maria Dolgikh ve Sibel Remzi’den oluşan kadrosuyla tarihi zafere bir adım uzaklıkta bulunan Büyükşehir Belediyespor’da Masatenisi branşı Sorumlusu Fehim Ferik tüm sporseverleri maça davet etti. Ferik, “Kulüp olarak daha önce güreş ve voleybolda Avrupa şampiyonluğu yaşamıştık. Şimdi 3. şampiyonluğu Bursa’ya kazandırmak için hazırız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X