Kupa Yeşimspor`un

Yeşimspor tarafından düzenlenen turnuvada şampiyon organizasyon sahibi Yeşimspor olurken, Çakır Kolej ikinci, TED Kolej ise üçüncü sırada yer aldı.

Kupa Yeşimspor`un
TOLGA ÖZTAŞ
 
Bursalı işadamı, Yeşimspor Kulübü Onursal Başkanı merhum Şükrü Şankaya anısına organize edilen 3. Şükrü Şankaya Minikler Basketbol Turnuvası Yeşimspor’un şampiyonluğuyla sona erdi.
 
3 ekibin katılımıyla yapılan organizasyonun finalinde Çakır Koleji’ni 51-13 mağlup eden Yeşimspor mutlu sona ulaşmayı bildi. Turnuvada şampiyon olan Yeşimspor’a kupasını Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya taktim etti.
 
Herkese t-shirt!
 
Bursa Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda yapılan kapanış töreninde 2. olan Çakır Kolej ve üçüncü sırayı elde eden TED Koleji’nin de kupasını almasının ardından tüm sporculara Yeşim Tekstil’den t-shirt hediye edildi. Törenin ardından konuşma Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, ‘Artık geleneksel hale gelen bu turnuvaya katılan takımları tebrik ediyorum. Babam her zaman spora destek verirdi. Bizim de ilgimiz aynı şekilde devam edecek’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X