‘Kupada beraberlik iyi sonuç’

Bursasporlu futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Mersin İdmanyurdu maçını değerlendirdi.

‘Kupada beraberlik iyi sonuç’

ERTUĞRUL: “ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞTIM” 

Yeşil-beyazlı futbolcular Ertuğrul Ersoy, Emre Taşdemir, Şamil Cinaz ve Ozan Tufan, 1-1 berabere biten Mersin İdmanyurdu maçı hakkında açıklamalarda bulundu. Yeşil-beyazlıların genç defans oyuncusu Ertuğrul Ersoy, “Mersin İdmanyurdu formda olan bir ekip. Bizim için zor geçen bir maç oldu. Az süre olan arkadaşlarımız ve ağabeylerimizle birlikte oynadık. Maç ortada geçti. Son dakikada kazandığımız penaltıyı atmış olsak maçı kazanabilirdik. Berabere kaldık. İlk yarı hatalarım oldu. İkinci yarı biraz daha azaltmaya çalıştım. Elimden geleni yapmaya çalıştım” dedi.

EMRE: “KUPADA BERABERLİK İYİ SONUÇ”

Rakipleri karşısında kendi oyunlarını oynayamadıklarını dile getiren Emre Taşdemir ise, “Son dakikada kazanabilirdik. Kendi oyunumuzu oynayamadık. Kupada beraberlik iyi bir sonuç. Beklediğim gibi değildim. İlk maç olduğu için. Mücadele ettiğimi düşünüyorum” diye konuştu.

ŞAMİL: “RİTM TUTTURAMADIK”

Galibiyetle başlayamadıklarını ifade eden Şamil Cinaz ise, “Ritm tutturamadık. Daha çok mücadelenin ön planda olduğu karşılaşma oldu. Buna rağmen iyi mücadele gösterdik. Yolumuza devam ediyoruz. Mağlup olmama serimiz devam ediyor. Pazar günü önemli bir Karabük maçımız var. Tüm konsantrasyonumuz onun için. Kornerden Ozan İpek ortayı yaptı ben de rakibimden sıyrılarak kafayı vurdum ama maalesef 3 puana yetmedi, ama en azından 1 puan aldık” açıklamasını yaptı.

OZAN: “İSTEDİKLERİMİZİ YAPAMADIK”

Ozan Tufan ise, kötü bir oyun oynadıklarını söyleyerek, “Kötü bir oyun oynadık. Bu bizim oyunumuz değildi. İstediklerimizi yapamadık. Yeni oynayan arkadaşlarımız vardı. Kendilerini görme açısından iyi bir maç oldu. Böyle maçları yenemeyince üzülüyoruz. Diğer maçlara daha iyi şekilde hazırlanıp, en iyi şekilde çıkacağız. Umarım bu bize ders olur. Oynamayan arkadaşlarımız için iyi bir prova oldu diyebilirim. Diğer maçlarda en iyi şekilde hazırlanacağız. Karabük’e gidecek arkadaşlarım ve ağabeylerim için inşallah galibiyet alırlar. Cezalı olduğumuz için biz orada olamayacağız. İnşallah en iyi şekilde performanslarını gösterirler. 3 puanla dönmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X