‘Kupa’da hedefimiz final’

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Hasan Gülayan, Ziraat Türkiye Kupası’nda finale kadar yükselmeyi hedeflediklerini söyledi.

‘Kupa’da hedefimiz final’

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Hasan Gülayan, Ziraat Türkiye Kupası’nda finale kadar yükselmeyi hedeflediklerini söyledi.

 

Gülayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kura çekimi sonucu B Grubu’nda Eskişehirspor, Büyükçekmece Tepecikspor ve Boluspor ile eşleştiklerini hatırlattı.

 

Bir üst tura zorlanmadan çıkacaklarına inandıklarını vurgulayan Gülayan, “Grubumuzda yakın deplasmanlara gideceğiz. Hedefimiz finale kadar yükselmek” dedi.

 

– İnegölspor Kulübü Başkanı Güç

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden İnegölspor’un kulüp başkanı Eşref Güç ise kupada Torku Konyaspor, Kayserispor ve Etimesgut Belediyespor ile G Grubu’nda yer aldıklarını anımsattı.

 

İlçe halkı olarak gruplara kalmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Güç, şöyle konuştu:

 

“Grubumuzda ilk 2’ye girip bir üst tura çıkmayı hedefliyoruz. Spor Toto Süper Lig’den Torku Konyaspor ile Kayserispor var. Bunlar zaten iyi takımlar. Etimesgut Belediyespor, Spor Toto 3. Lig’de de olsa maçlarımız zor geçecek çünkü grubunda lider durumda. Ayrıca iyi bir takım. İlk maçımızın İnegöl’de Etimesgut Belediyespor ile olması iyi. İnşallah 3 puanla başlayıp bunun devamını getiririz. İki kulvarda devam etmek muhakkak ki zor ama geniş ve iyi bir kadromuz var.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X